Ayurvedische massage

Deze massage is afkomstig van India en is gebaseerd op de duizenden jaren oude kennis van het leven, want dat is wat Ayur en Veda betekenen. Ongelofelijk hoe ver die kennis toen al reikte!

Deze kennis spreid zich over meerdere vlakken van het leven waardoor je ook kan zeggen dat de Ayurveda een soort levensstijl is, waarvan massage 1 onderdeel is. Ayurveda is een geheel van toepassingen om de algemene gezondheid te verbeteren of te behouden. Ayurveda gaat ook over voeding, kruidensupplementen, yoga, reinigen van het lichaam door traditionele behandelingen, enz.

De bedoeling van de ayurvedische massage is om uw lichaam terug in evenwicht te brengen, of met andere woorden terug in zijn basisconstitutie. Elk persoon heeft een aangeboren basisconstitutie waarin één van de 3 elementen (water, vuur of lucht) overheersen. Door bepaalde gebeurtenissen of situaties kan deze basisconstitutie verstoord worden en komt één van de andere elementen in overheersing, waardoor we  niet meer goed in ons vel zitten, last krijgen van kwaaltjes.of zelfs ziek kunnen worden.

De ayurvedische massage wordt uitgevoerd met warme medicinale oliën, aangepast aan uw basisconstitutie of aan de verstoring. 


Ayurvedische hoofd en nekmassage: 35€
Ayurvedische massage 1u: 85€
Ayurvedische massage 1u30: 105€
Ayurvedische rug- en nekmassage met marma puntenbehandeling van de rug: 60€