Opvallend is dat mensen een zoektocht achter de rug hebben voor ze bij mij terecht komen om een oplossing te vinden om hun huid te verbeteren. Zelf heb ik ook deze zoektocht doorlopen. Heel wat producten heb ik geprobeerd met al te vaak grote beloftes en teleurstellende resultaten. Na zelf alles te hebben geprobeerd en vanuit de ervaring in mijn eigen salon kan ik u vertellen dat er wel degelijk heel wat mogelijk is op vlak van huidverbetering.

Als resultaat van deze zoektocht heb ik een passie ontwikkeld om mensen te kunnen helpen met hun huidgezondheid. Het is nu reeds 6 jaar dat ik mij hierin heb gespecialiseerd.
Wilt u weten wat u kan doen om uw huid mooier en gezonder te laten worden? Heel wat vragen kan ik voor u beantwoorden. Maak uw afspraak voor een GRATIS huidanalyse twv 30€ of bel mij gerust op voor een eerste advies.

Rust en resultaat gegarandeerd. Geen loze beloftes, wel eerlijk advies! 

Hieronder vind u nog meer informatie over mij maar ook over:

 • mijn visie
 • welke resultaten u mag verwachten
 • uw eerste  bezoek
 • belangrijk na een gelaatsverzorging
 • advies voor thuisverzorging
 • thuisverzorging versus intstituutbehandeling
 • frequentie van behandelingen
 • promotiekaarten en behandelprogramma's 

Mijn verhaal

Ikzelf heb een gevoelige huid én acné gehad, ik weet heel goed hoe het voelt om elke dag die storende roodheid of puisten in de spiegel te moeten zien en welke invloed dat heeft op uw zelfbeeld, uw zelfzekerheid, u sociale contacten,… uw gezicht is per slot van rekening uw visitekaartje. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn en hoe verlegen je kan worden van een huidprobleem! Zoals ik hierboven al vermelde heb ik heel veel producten geprobeerd met vaak een ontmoedigend en teleurstellend resultaat. Dit is de reden waarom het een passie van mij geworden is om mensen te helpen hun huid mooier te maken. Momenteel ben ik mij aan het verdiepen in de mogelijke oorzaak van huidproblemen door bepaalde inwendige gezondheidsfactoren, want onze huid is de weerspiegeling van onze interne gezondheid. Wanneer we op deze beide vlakken gaan werken kunnen we snellere resultaten en ook blijvende resultaten behalen!

Mijn visie

Resultaat! Samen met u resultaten behalen, geen valse beloftes, wel eerlijk advies. 
Om resultaten te kunnen behalen is het een noodzaak om goed te weten hoe de huid werkt en hoe deze kan beïnvloed worden. Een super boeiend onderwerp waarin ik mij steeds blijf verdiepen!
Ik vind  het dan ook heel belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op vlak van nieuwe behandeltechnieken en nieuwe ingrediënten in cosmetica. Gezien kennis en wetenschap ook verouderen blijf ik mij steeds bijscholen via congressen, post graduaat opleidingen, workshops, enz.

Ook opvolging en feedback van de evolutie van uw huid zijn heel belangrijk! Ik moedig u daarom ook graag aan om uw bevindingen met mij te delen, zowel de goede als de minder goede. Elke huid reageert anders en dankzij uw feedback kan ik andere mensen ook beter helpen. Twee maal per jaar is een check up van uw huid aanbevolen, dit kan door middel van een huidanalyse, deze is bij elke gelaatsverzorging inbegrepen.

Graag zal ik u helpen het resultaat dat u wenst op vlak van  uw huidprobleem, huidgezondheid of huidverjonging te realiseren.

Welk resultaat mag u verwachten?

 • Uw acné verbeteren en onder controle houden
 • De juiste aanpak vinden voor uw gevoelige huid
 • Huidveroudering afremmen en rimpels verminderen
 • Couperose / Rosacea verminderen en onder controle houden
 • Pigmentvlekken tot 70% verminderen
 • En zoveel meer…tekst toevoegen bij gelaatsverzorging intro

Voor en na foto’s van enkele klanten kan u hier bekijken.

Eerste bezoek

Uw eerste bezoek neemt wat extra tijd in beslag omdat ik heel wat wil weten over uw huid, daarom overlopen we een vragenlijst met daaropvolgend de uitgebreide huidanalyse. Aan de hand van deze informatie kan ik probleemgericht gaan werken, de grondige analyse wordt bijgehouden zodat ik bij een volgend bezoek uw huid kan evalueren.

Belangrijk na een gelaatsverzorging

SPF!! Onze huid veroudert veel sneller door zon- en daglicht, daarom breng ik na elke huidverzorging ten minste een spf 15 aan. De eerste week na uw gelaatsverzorging is het een must om dit ook thuis te doen, want we nemen tijdens de huidverzorging het teveel aan dode huidcellen weg en uw huid is daardoor gevoeliger voor het daglicht. Daarom is een zonnebanksessie de eerste 7 dagen ook afgeraden.

Na een sterke peelingbehandeling is het mogelijk dat uw huid in de eerste week wat meer trekkend en droger aanvoelt, dit is te wijten aan het loslaten van het teveel aan dode cellen. Afhankelijk van de sterkte van de gelaatsbehandeling kan dit eventueel ook zichtbaar zijn door een lichte schilfering op uw huid.

Advies voor thuisverzorging

Ik heb in mijn praktijk al gemerkt dat er nog veel vragen en twijfels zijn over een dagelijkse routine om uw huid te verzorgen. Wat doet u juist? Wat doet u fout? Waarom moet u wat doen? Allemaal vragen die beantwoord worden indien u een vrijblijvend advies wenst na uw behandeling. Samen met u kijk ik wat voor u mogelijk is, hoe we uw huid kunnen stimuleren terug gezond te worden of gezond te houden.

Een eerlijk advies gericht op haalbare resultaten…
... weet daarna wat de beste manier is om uw huid thuis te verzorgen!

Thuisverzorging versus instituutbehandeling.

Als u uw huid zo lang mogelijk jong en gezond wilt houden, is uw thuisverzorging heel belangrijk. Een dagelijkse frequentie van huidverzorging kan je vergelijken met het wekelijks onderhoud van uw huis. Uw huid kan niet goed functioneren als zij vervuild is en vitaminen en bouwstoffen tekort komt!
De instituutbehandelingen stellen de grote schoonmaak voor. In het instituut gebruik ik hogere concentraties en werk ik dieper en intensiever in op uw huid. Uw thuisproducten werken daarna dan weer beter in. Zo houd u uw huid dag na dag gezond.

Een basisverzorging voor thuis omvat het reinigen, regelmatig dode cellen verwijderen,hydrateren en beschermen. Dit zou tot de dagelijkse routine moeten behoren net zoals tanden poetsen. Zo kan u een gezonde huid behouden of verkrijgen.

Frequentie van een huidverzorging in het schoonheidsinstituut.

Bij huidproblemen kan het noodzakelijk zijn om te starten met een behandelingsprogramma van bijvoorbeeld 4 tot 6 behandelingen wekelijks. Om dan erna, naargelang de evolutie van uw huid, af te bouwen tot om de 4 tot 8 weken. Ik vind het belangrijk dat het voor u haalbaar is en daarom bespreken we samen wat voor u mogelijk is. U kan altijd een promotiekaart aanschaffen met korting op een reeks behandelingen.

Indien u geen huidproblemen hebt raad ik een gelaatsverzorging om de 4 tot 8 weken aan. Het minimum is 1 verzorging per seizoen, om de 3 maanden dus.

Voordeelkaart / behandelprogramma

Volgende voordeelkaarten zijn te verkrijgen:

 • 4weken 4 behandelingen: 15% gratis behandeling
 • 6 weken 6 behandelingen: 15% korting
 • 1 jaar 6 behandelingen, vooraf betaald = 1 behandeling gratis
 • 3 behandelingen vooraf betaald =  -50% op 4e behandeling

Dit geld op alle gelaatsverzorgingen.

De belangrijkste tips om uw huid gezond te houden wil ik u graag nog meegeven: Reinig dagelijks 2 keer uw huid, smeer veel antioxidanten en vitamines, dode huidcellen regelmatig verwijderen en bescherm DAGELIJKS tegen UV! 

Weetje: Wist u dat 50% van de mensen vinden dat hun huid gevoelig is? Meerdere factoren spelen hierin mee: ons klimaat, onze levensstijl, microklimaat (binnenshuis), stress,… en er is wel degelijk iets aan te doen!