HydraFacial: Uw leven lang een gezonde huid!

Hydrafacial werd ontwikkelt uit noodzaak aan een alternatief voor microdermabrasie. Omwille van het feit dat microdermabrasie de huid gevoelig maakt en een uitdrogend effect heeft !

Dankzij deze intense gelaatsverzorging kan u uw huid in haar ideale gezondheid brengen.
Onze huid staat dagelijks onder druk van meerdere schadelijke invloeden: zon- en daglicht, luchtvervuiling, stress, microklimaat, airco, … en uiteraard ook het natuurlijk verouderingsproces.
De hydrafacial maakt uw huid sterker om tegen deze invloeden te kunnen weerstaan!

Onder vacuüm worden serums ingesluisd in uw huid. Deze serums worden gekozen naargelang de noodzaak van uw huid. Deze behandeling is zeer effectief op volgende problemen: pigmentvlekken, algemene onregelmatige pigmentatie, grove poriën door overmatige talgproductie, droge huid, schilfers, huidveroudering, mimische rimpels…Resultaten: Gladdere en zachtere huid, meer stevigheid en minder rimpels! 

De gelaatsverzorging verloopt steeds in 2 fasen:

1. HydraFacial™ peeling:
Dit is een intense reiniging d.m.v. het hydraterende serum dat onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelt. De dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en worden weggezogen met de gepatenteerde hydropeeltip.

2.1 HydraFacial™ transdermale productinfiltratie: Anti oxidanten
Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling. De diepere, levende lagen van de huid krijgen een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxydanten. De anti-oxydanten versterken en beschermen uw huid heel actief voor een lange termijn.
Of
2.2 HydraFacial™ transdermale productinfiltratie: Dermabuilder
Een nog krachtiger cocktail met verschillende peptiden wordt hier toegepast. Het dermo-epidermale membraan is een heel dun membraan dat o.a. de stevigheid van uw huid bepaalt. Via dit membraan worden de voedingsstoffen tussen de 2 huidlagen doorgegeven. Dit membraan werkt minder optimaal met verouderen, dankzij het insluizen van de peptides kunnen we dit membraan terug actiever maken alsook mimische rimpels verminderen, met mooie huidverjonging als resultaat!

Deze behandeling is gericht op huidverbetering en bevat geen massage, indien gewenst kan er uiteraard een ontspannende gezichtsmassage aan toegevoegd worden.

Hydrafacial prijzen:
Basic: 105€
Dermabuilder: 139€

Voordeelkaart:
6+1 Gratis voor snelle resultaten op specifieke huidcondities of problemen 
(wekelijks tot tweewekelijks)

Voor de stimulatie van uw huidgezondheid is een 4 wekelijks onderhoud ideaal!

 

In amper twee jaar tijd heeft hydrafacial in amerika de markt verovert en won er de presitigieuze medical/aesthetic Award: "The best of the best". Bekijk de filmpjes hieronder en begrijp waarom deze fantastische behandeling.zo krachtig werkt en snel resultaten geeft.

Lees hier de studie van Dr Freedman op het effect van hydradermabrasie.