Jane Iredale

Hebt u het ooit ervaren dat uw huid niet kan ademen of dat u het gevoel hebt een masker aan te hebben, dat uw huid onzuiver en geïrriteerd is erna? Of werd u eens gemaquilleerd op een manier dat het u niet meer was? Kom dan zeker eens langs want ik bewijs u graag dat het tegendeel mogelijk is!

Kent u het gevoel al van opgemaakt te zijn met Jane Iredale? Een ervaring op zich dat u zichzelf zeker eens cadeau zou kunnen doen! Jane Iredale geeft u een gezonde natuurlijke uitstraling. Deze make up is 100% mineraal en is daardoor zo licht en luchtig dat u niet eens voelt dat u make up op hebt. Dikke verstoppende lagen zijn verleden tijd, uw huid word zelfs gezonder met Jane Iredale. 

Hieronder ziet u een voorbeeld hoe natuurlijk de make up zelfs op een acnéhuid is .

Bij Windy gebruikte ik de Dissapear camouflage met de Pure Pressed poeder erover. 

Ook geschikt voor de meest gevoelige en reactieve huid!

Meer informatie over Jane Iredale kan u hier  vinden of op de belgische site: portal.janeiredale.be of originele US site: www.janeiredale.com


 

 Eindelijk een make up die goed is voor uw huid!

 


 

Prijzen

Dag/avond/bruidsmake up: 25€

Hebt u het graag zacht of eerder eens gewaagd? In samenspraak met u bekomen we een make up passend bij uw persoonlijkheid en uw stijl.


Make up Workshop 50€

U wilt zich modern opmaken, passend bij uw stijl, maar u weet niet juist hoe? Of u maakt zich al jaren op dezelfde manier op en u wilt wel eens iets anders? 

Dan is de workshop ‘Mijn Make-up’ echt iets voor u! 

Er wordt met u besproken wat uw wensen zijn en de make-up wordt u voorgesteld. In samenspraak kiezen we uw make-up en gaan we aan de slag. Stap voor stap wordt u gedemonstreerd wat en hoe u het moet aanbrengen, daarna brengt u het ook onmiddellijk zelf aan. Dankzij de tips en trics zal u zien dat het professioneel maquilleren beter in uw handen zit dan u wel dacht! 

Duur: 1u 30 
Vriendinnenprijs:
30 €/pers, vanaf 8 tot 12 personen
40€/pers, vanaf 3 tot 7 personen