De enige originele La Stone Massage met warme en koude stenen!

La Stone therapie (LST) is absoluut niet te verwarren met de Hot Stone massage! Het unieke aan La Stone massage is dat zowel warme als koude stenen gebruikt worden, maar ook dat geen enkele behandeling twee keer dezelfde is. Dit in tegenstelling tot de ‘namaak of afgeleiden’ ervan die een vast massageschema volgen en alleen warme stenen gebruiken. La Stone is heel persoonlijk en kan telkens weer een andere ervaring zijn. 
Hot stone massage(warme stenen alleen) oververhit het lichaam, net zoals je een sauna zou nemen zonder af te koelen. Dit brengt het lichaam uit evenwicht, indien ze in evenwicht was. Een onevenwicht in de gezondheid wordt door hot stone massage zelfs gestimuleert i.p.v. in balans gebracht. Vandaar dat hot stone niet toepasbaar is op mensen met hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetici e.d.
Bij La Stone massage daarentegen gaat het over evenwicht creëren en handhaven op zowel fysiek, emotioneel als mentaal vlak. Dit is de enige originele hot & cold stone massage! Het is een totale body work out die verder reikt dan de voor massage kenmerkende fysieke ervaring. Ze dringt door tot de diepere dimensies van ontspanning, gezondheid en welzijn. De gebruikte stenen hebben een diep therapeutische, ontspannende, aardende en zuiverende werking.

Oorsprong

Mary Nelson is de ‘founder’ van LST, in augustus 1997 begon ze te experimenteren met haar stenen uit de sauna. Wat later kwamen de koude stenen erbij. Het is de combinatie van warm en koud samen met het energetische aspect van de massage die La Stone massage maken tot wat het is!
Tot op de dag van vandaag staat de ontwikkeling ervan niet stil, deze zal waarschijnlijk oneindig blijven doorgaan. Er zullen steeds nieuwe ontdekkingen gedaan worden, nieuwe technieken en toepassingen en andere benaderingen gevonden worden.

Mijn engagement

 

Opleiding door Mary Nelson

Ik heb het geluk gehad om Mary Nelson (links op de foto) in eigen persoon te ontmoeten en opgeleid te worden door haar. Mary en haar team zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van de La Stone Massage technieken. Het is dan ook mijn engagement om steeds bij te blijven van alle laatste nieuwe bevindingen door voortdurende bijstudie. Op deze manier kan ik u garanderen dat u steeds een ORIGINELE La Stone massage ontvangt!

Prijzen

La Stone massage full body 1u30      € 110

La stone massage rug en nek            € 65

Als toevoeging bij andere behandelingen:

La Stone basic                                     € 30

(ruglegging, chacralegging, losmasseren nek)

La Stone massage 30'                          € 35