QMS Medicosmetics Dr. Erich Schulte

Waarom ik voor QMS Medicosmetics gekozen heb. QMS Medicosmetics is de ster wat betreft het aanpakken van rimpels en verslapping van de huid! Een tijd terug had ik een klant op bezoek, zij zocht iets van cosmetica om QMS te vervangen die voordeliger zou zijn. En eerlijk... een huid van rond de 45 jaar die zo goed gehydrateerd is, had ik nog maar zelden gezien! Mijn interesse was gewekt. 

De theorie voor een gezonde en stevige huid van Dr Erich Schulte kan ik met al mijn ervaring en kennis volledig volgen. Enkele belangrijkste punten op een rijtje:
-Hydratatie is hét belangrijkste in de huid, akkoord!
-Collageen is een enorme vochtbinder maar moet opgenomen kunnen worden door de huid, akkoord!
-Resultaten mogelijk door gesplitst collageen en ingecapseld voor vrijlating dieper in de huid, akkoord!
-Als collageen zo mooi wonden heelt, dan kan het ook rimpels en verlapping 'helen', akkoord!
-Behandelingen met zuurstof om cellen te voorzien van brandstof en zo alle actieve stoffen nog beter te verwerken, AKOORD!

Het is allemaal zo logisch, dus de beslissing was niet moeilijk :-) Ik ben super enthousiast met dit nieuwe merk in huis. Velen van jullie weten dat ik alleen voor het beste ga en met QMS Medicosmetics kan ik jullie hele mooie resultaten beloven en waarmaken! 

Meer informatie over QMS gelaatsverzorgingen kan u hier vinden: QMS Medicosmetics behandelingen en meer informatie over de QMS producten kan u hier vinden: QMS Medicosmetics producten

Is jouw interesse gewekt? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake en huidanalyse. Stuur mij een mailtje naar: info@jera-online.be of bel me op het nr. 0498 619 460


Terug naar lijst